Jonna ja Arja TSE:n johtokuntaan

Olen ma. erikoistutkija Jonna Järveläinen Turun kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteestä ja ehdolla TSE:n johtokuntaan yliopiston vaaleissa (nro 8). Olen ollut vuodestjonna-jarvelainen-pienia 2004 monilla eri nimikkeillä määräaikaisissa työsuhteissa tietojärjestelmätieteessä sekä opettamassa että tutkimassa, TSE on siis varsin tuttu yhteisö minulle.

Olen opettanut verkkoliiketoimintaa ja tietoturvajohtamista usean vuoden ajan ja ollut mukana monissa erilaisissa työryhmissä pohtimassa mm. opetusta tukevia tietojärjestelmäasioita, valmistumislukuja sekä plagioinnintunnistusjärjestelmän käyttöönottoa. Monet tuntevatkin minut varmasti erilaisista opetukseen liittyvien tietojärjestelmien kuten Moodlen tai plagioinnintunnistusjärjestelmä Turnitinin yhteydestä. Autan mielelläni teknisissä ongelmatilanteissa kollegoita jos vaan osaan ja aikaa riittää.

Avoimuus on hyvä arvo TSE:lle. Rakenneuudistuksen myötä päätöksenteosta on tullut johtajavetoisempaa, jolloin on tärkeää huolehtia hyvästä viestinnästä, jotta asiasta kiinnostuneet voivat vaikuttaa ajoissa. Toivottavasti esim. saadaan johtokunnan kokouskutsujen ja pöytäkirjojen liitteet uudelleen esille, kuten vanhan intranetin aikaan. Myös laitosten päätöksenteon avoimuuteen tulisi kiinnittää huomiota: pöytäkirjojen lisäksi voimme käyttää intranetin sivuja, sosiaalista mediaa (Yammeria, blogeja), infotilaisuuksia ym.

Arjalla on usean vuoden ajalta kokemusta johtokuntatyöskentelystä Timo Leinon varamiehenä, ja siksi onkin mukavaa olla yhdessä yrittämässä hänen kanssaan. Mutta antaa Arjan kertoa enemmän itsestään:

arjaOlen Arja Lemmetyinen ja työskentelen Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä ma. erikoistutkijana. Aloitin Porissa vuonna 2009 ja sitä ennen toimin Turussa ma. assistenttina, lehtorina tai yliassistenttina markkinoinnin oppiaineessa 11 vuotta alkaen vuodesta 1998.   Niinpä käydessäni Turun kampuksella monet kasvot ovat edelleen tutut. Teen myös paljon tutkimusyhteistyötä esimerkiksi Ulla Hakalan kanssa.

Porissa vastaan yksikön kolmesta maisteriohjelmasta, joista kaksi nykyistä korvaa noin vuoden kuluttua alkava Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintatoimintaosaamisen maisteriohjelma eli tuttavallisemmin ALMA, kuten ohjelmaa Porin yksikössä kutsutaan. Maisteriohjelmavastaavan työ on tuonut minut usein Turkuun, jossa esim. johtokunnan kokouksissa olen esitellyt maisteriohjelmien opetussuunnitelmia. Olen osallistunut myös nykyisen kauden johtokuntatyöskentelyyn Timo Leinon varahenkilönä. Asun Raisiossa, eikä minulle tuota ongelmia osallistua Turussa pidettäviin kokouksiin.

Olen ehdolla (ehdokaslistalla nro 9) vuonna 2014 alkavan uuden johtokunnan jäseneksi Jonna Järveläisen (ehdokaslistalla nro 8) varahenkilönä. Tunnen Jonnan jo pitkältä ajalta. Jonna on aloitteellinen ja aikaansaava henkilö, joka ajaa oikeiksi katsomiaan asioita tarmokkaasti ja periaatteisiinsa nojaten. Meitä yhdistää mm. kiinnostus matkailuun ja matkailun tutkimukseen, josta minun osaltani oheinen kuva kansainvälisen matkailututkijoiden yhdistyksen eli AIEST:n järjestämältä konferenssimatkalta Barcelonassa vuonna 2011.

Jonnassa ja minussa yhdistyvät avoimuus, asiantuntijuus ja osaaminen.

Äänestä siis Jonnaa (nro 8) tai Arjaa (nro 9)!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s